Program & Utbildning

Mångfald av program. Människor, möten och intryck. Hos oss är alla elever välkomna!

Hos oss har du alla möjligheter. Fyrisskolan är en modern och välutrustad gymnasieskola i nya fräscha lokaler centralt vid Fyrisån. Här finns kunniga lärare som bryr sig och hjälper dig att utvecklas och att bli det du vill. Vi har en mångfald av program. Människor, möten och intryck hjälper dig att få det vi tycker är viktigast: Intryck för livet!

Här får du möjlighet att ägna dig åt det som just du är intresserad av, t ex att fördjupa dig i olika ämnen, åka på internationella utbyten i andra länder eller att delta i någon av skolans föreningar.

Här kan du påverka! Vi har en stark och väl fungerande elevkår som gör allt för att dina intressen ska tillgodoses. Vår vision är Alla över bron! Det betyder att vi på Fyrisskolan gör allt för att du ska lyckas med dina studier och att du ska kunna känna stolthet över din gymnasietid. Det betyder också att du ska känna dig stärkt och tro på din förmåga att gå vidare och uvecklas i ditt liv!

24 augusti 2016